Algemene gebruiksvoorwaarden


Welkom op de site van ADT Global Admin Services, waarmee u kennis kunt nemen van aanbod van diensten. 

Door onze website www.globaladminservices.be te bezoeken en / of te gebruiken, stemt u ermee in zich te houden aan en gebonden te zijn aan de hieronder vermelde gebruiksvoorwaarden en eventuele andere bepalingen en voorschriften die hieromtrent zijn uiteengezet op de site.


GEBRUIK VAN COOKIES

De cookies die worden gebruikt op de site www.globaladminservices.be zijn bedoeld om uw voorkeuren vast te leggen. Geen van hen maakt het mogelijk uw persoonlijke gegevens zoals telefoonnummer, e-mail of e-mail, te bewaren, waarmee wij met u zouden contact kunnen opnemen. U kunt uw browserinstellingen wijzigen om te voorkomen dat deze zouden worden opgeslagen, maar mogelijks werken dan sommige delen van de site niet meer correct.


BEVOEGDE RECHTBANKEN

Zonder afbreuk te doen aan specifieke contractuele voorwaarden die specifiek zijn voor de betreffende diensten en die bij voorrang van toepassing zijn, is elk geschil met betrekking tot deze site of de inhoud ervan uitsluitend onderworpen aan het Belgische recht. Enkel de rechtbanken van Gent zijn bevoegd.